powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ταμείο στο «Τσου-Λου» (Αναλύσεις αγώνων).

Ταμείο στο δυνατό μας σημείο, το Τσάμπιονς Λιγκ, με το διπλό της Παρί και το Χ2 της Μπαρσελόνα.


Είχαμε να κάνουμε με ένα εύκολο και ένα δύσκολο παιχνίδι απόψε. Πολλές ήταν οι φάσεις που αμφισβητήθηκαν από τον κόσμο αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι η Παρί κέρδισε με 0-4 μέσα στην Γερμανία και η Μπαρσελόνα με 0-2 μέσα στην Αγγλία.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρσελόνα 0-2:
Ένα παιχνίδι «βαρετό» όσον αφορά τις φάσεις και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε 6 σουτ για την Σίτι, τα 2 εντός εστίας, και 3 για την Μπαρσελόνα, το ένα στην εστία. Η Μπαρσελόνα κρατούσε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο με τους «πολίτες» απλώς να κοιτούν. Η μπάλα γυρνούσε, γυρνούσε, γυρνούσε αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπαμε. Οι «Μπλαουγκράνα» ζητούν πέναλτι στο χέρι του Κλισί που όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία βρίσκεται μέσα στην περιοχή και δεν το έχει κολλημένο αλλά και δεν υπάρχει παίκτης δίπλα του.


Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ δράση και τρέξιμο για τον διαιτητή καθώς στο 53' ο Ντεμικέλις ανατρέπει αντικανονικά τον Μέσι στο όριο της περιοχής. Ο διαιτητής δίνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα, κάτι που όπως φάνηκε δεν ήταν σωστό, αλλά ήταν τόσο οριακό που η ταχύτητα της φάσης αδίκησε τους «μπλε». Η αλήθεια είναι πως ο Ντεμικέλις δεν παραπονέθηκε ούτε για την κάρτα αλλά ούτε και για το πέναλτι.


Μετά την κόκκινη του Ντεμικέλις η Σίτι προσπαθούσε να διορθώσει τα αδιόρθωτα. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν, πίεσαν και έφτασαν κοντά σε ένα γκολ αλλά μάταια καθώς δεν τα κατάφεραν. Οι «Καταλανοί» διαμαρτύρονται και για την φάση που δόθηκε οφσάιντ και ακυρώθηκε καθαρό γκολ (ο Φάμπρεγκας φεύγει από κανονική θέση και είναι ο πάνω παίκτης της φωτογραφίας από κάτω).


Το τελικό 0-2 έγραψε ο Ντάνι Άλβες στο 90' με πλασέ κάτω από τα πόδια του Χαρτ.

Μπάγερν Λεβερκούζεν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-4:
Πολύ εύκολο το παιχνίδι για τον Ζλάτα και την παρέα του που πολύ εύκολα, σχεδόν, προκρίθηκαν στους «8». Το σκορ άνοιξε από τον Ματουιντί στο 3ο λεπτό, πράγμα που φανέρωνε το τι θα συμβεί στην συνέχεια. Ο Ζλάτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τα 11 μέτρα στο 39' και μόλις 3 λεπτά αργότερα ο ίδιος έκανε το 0-3 καθαρίζοντας έτσι το παιχνίδι.



Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί ηρέμησε και έριξε πολύ τον ρυθμό της και στο 59' ήρθε η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σπάχιτς, που άφησε τους Γερμανούς με παίκτη λιγότερο. Τυπική διαδικασία από εκεί και πέρα για την Παρί που στο 88' με τον Καμπάιγ έκανε το 0-4 και ολοκλήρωσε την πολύ καλή της εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ