powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ανακαίνιση του Καμπ Νόου και όχι νέο γήπεδο

 
Στη ανακαίνιση του Καμπ Νόου, κατέληξε η διοίκηση της Μπαρσελόνα που στις 5 με 6 Απριλίου θα αποφασίσει οριστικά το αν θα προχωρήσει σε έργα ή όχι.

Η Μπαρσελόνα ψήφισε «ναι» στην ανακαίνιση του Καμπ Νόου, και όχι στην κατασκευή νέου γηπέδου. Αν λοιπόν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, στο δημοψήφισμα που θα γίνει στις 5-6 Απριλίου, θα δώσουν το «ΟΚ» τότε οι «Μπλαουγκράνα» θα ξεκινήσουν την ανακαίνιση.

Η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα μιας που τα έργα θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2017 γιατί μέχρι τότε θα διαρκέσουν οι διαδικασίες για τις άδειες που θα πάρει η ομάδα. Επίσης, το χτίσιμο του γηπέδου αναμένετε τον Φεβρουάριο του 2021.

Το «νέο» Καμπ Νόου θα έχει 105.000 θέσεις και θα καλυφθούν όλες οι θέσεις με οροφή για να μπορεί να βρίσκεται ο κόσμο κοντά στην ομάδα ακόμα και σε άσχημες καιρικές συνθήκες.

Το έργο όλο θα κοστίσει 600 εκ., εκ των οποίων τα 420 εκ. θα διατεθούν για τον Καμπ Νόου, 90 εκ. για το «Παλάου Μπλαουγκράνα» και τα υπόλοιπα σε διάφορες άλλες εργασίες όπως το πάρκινγκ, ένα θεματικό πάρκο καθώς και για την δημιουργία του καινούριου «Μίνι Εστάδι».

Τέλος, τα καλοκαίρια θα χρησιμοποιηθούν για τις εργασίες στις εξέδρες και το εσωτερικό του γηπέδου ενώ οι χειμώνες για τις λοιπές εργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ