powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την Μίλαν

Επιστροφή στα κακά αποτελέσματα για την ομάδα της Μίλαν που δεν δείχνει ότι μπορεί να διορθωθεί.

Και πάλι στα παλιά για την Μίλαν που αποκλείστηκε μετά την ήττα μέσα στο Τζιουζέπε Μεάτσα από την Ουντινέζε. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την Μίλαν που πραγματικά δεν ήξερε αν ήταν καλό ή κακό που έχασε καθώς αν περνούσε θα επιβαρυνόταν η θέση της στο πρωτάθλημα αφού το ρόστερ της δεν τις επιτρέπει να διεκδικεί 3 διοργανώσεις. Από την άλλη η γκρίνια συνεχίζεται από τον κόσμο της Μίλαν που με το παραμικρό που συνέβαινε στο γήπεδο ήταν εκεί για να διαμαρτυρηθούν.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους, ποιος άλλος από τον Μάριο Μπαλοτέλι στο 6 λεπτό της αναμέτρησης. Τα κακά μαντάτα όμως ,ήρθαν πριν από το ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 41' με εκτέλεση πέναλτι ο Μούριελ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε από τον κακό ειρμό που ακολουθούσαν οι  Ροσονέρι ώσπου την χαριστική βολή την έδωσε στο 78' ο Λόπεζ, που πέρασε στο παιχνίδι 3 λεπτά νωρίτερα στην θέση του άλλου σκόρερ των Μπιανκονέρι, γράφοντας έτσι το τελικό 1-2 που έστειλε την Μίλαν στο «σπίτι» της.

Τέλος, μεγάλη απώλεια για την Μίλαν, που μπορεί να παίξει και καθοριστικό ρόλο στην συνέχεια του αγώνα της για να σκαρφαλώσει ψηλά στην Σέριε Α, είναι ο Ζαπάτα που αποχώρησε τραυματίας στο 36'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ