powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τα σκάει η Φούλαμ για Μήτρο-γκολ!!!

Πρόταση, της Φούλαμ, ύψους 11 εκ. ευρώ αρνήθηκε ο Ολυμπιακός αλλά οι Κότατζερς επέστρεψαν για να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για τα Ελληνικά δεδομένα.


Την πρόταση 11 εκ. ευρώ και 2,5 εκ. ευρώ ετήσιες απολαβές για τον παίκτη, που έκανε η Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου, αρνήθηκε ο Ολυμπιακός ανεβάζοντας τον πήχη για την ομάδα που θα θελήσει να τον πάρει καθώς η ομάδα του Πειραιά κοστολογεί παραπάνω τον Έλληνα διεθνή.

Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε αυτή την, μεγάλη για τα ελληνικά δεδομένα, πρόταση και θέλει περισσότερα για να παραχωρήσει τον 25χρονο μιας που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Μπορεί να έχει «κλειδώσει» το πρωτάθλημα αλλά θέλει πολύ να συνεχίσει στην Ευρώπη καθώς έχει απέναντι του μια (σχετικά) εύκολη Γιουνάιτεντ που κοιτά πρώτα το πρωτάθλημα της.

Η Φούλαμ όμως δείχνει ότι έχει χρήμα, χρόνο και διάθεση και θα επιστρέψει για τον Μήτρο-γκολ, αφού ετοιμάζει πρόταση της τάξεως των 14,5 εκ. ευρώ, που μοιάζει με βουνό χρημάτων για την Ελλάδα. Το θέμα όμως είναι να δούμε και την διάθεση της ομάδα για το πόσο σκοπεύει να πουλήσει τον παίκτη.

Παρακολουθήστε τα κατορθώματα του Κώστα Μήτρογλου εφέτος:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ