powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αποφασίστηκε να ξυπνήσουν τον Σουμάχερ!!!

Οι γιατροί αποφάσισαν να ξυπνήσουν τον Μίκαελ Σουμάχερ από το τεχνητό κώμα, που βρίσκετε εδώ και ένα μήνα.

Μετά το ατύχημα και το αιμάτωμα στο κεφάλι του Μίκαελ Σουμάχερ, οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον ρίξουν σε τεχνητό κώμα, αλλά ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Πιστεύουν πως ήρθε η ώρα και έχουν κινητοποιηθεί για να τον ξυπνήσουν. Μέχρι στιγμής τα νέα είναι καλά όσον αφορά την βαθμιαία αφύπνιση του Γερμανού, δηλαδή η διαδικασία για να ξυπνήσει θα διαρκέσει αρκετά για να υπάρξει μια ομαλή αλλαγή.

Οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι μιας που τα σημάδια που τους έδωσε είναι αρκετά καλά και αφού η πίεση στον εγκέφαλο έμεινε σταθερή, πάρθηκε η απόφαση για την βαθμιαία αφύπνιση του «Σούμι».

Ο πρώην επικεφαλής της νευρολογίας στο γαλλικό νοσοκομείο Φος, Ζαν-Λουκ Τρουέγ έδωσε συνέντευξη στην "Εquipe" και είπε πως οι 4 εβδομάδες είναι το ανώτατο όριο για να μείνει κάποιος σε καταστολή και όταν ξυπνήσει θα πρέπει να μπορεί να αντιδρά στα βασικά όπως στις εντολές "άνοιξε τα μάτια", "κλείσε τα μάτια", "άνοιξε το στόμα", "κούνησε το χέρι". Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο πρώην πιλότος της F1 έχει εκδηλώσει αυτές τις αντιδράσεις.

Παρόλα αυτά, ο γιατρός εξήγησε πως ο Σουμάχερ δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τα λόγια του είχαν ως εξής "οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι. Πρόκειται για μια περίοδο σύγχυσης μετά τον λήθαργο είναι αδύνατον να κάνουμε προβλέψεις. Χρειάζονται χρόνια για περιπτώσεις σοβαρών τραυμάτων του κεφαλιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ