powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Δώστε τους το τρόπαιο

Νίκη-τίτλος για την ομάδα της Γιουβέντους που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ρόμα στο ντέρμπι κορυφή της Serie A.

Στο αποψινό ματς αυτός που έδειχνε να κάνει κουμάντο στην αρχή ήταν η Ρόμα που ναι μεν είχε την κατοχή αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την πολύ συμπαγή άμυνα της Γιούβε, που ήξερε τι ακριβώς ζητούσε στην αποψινή αναμέτρηση, και με την παραγωγική επίθεση της κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να αφήσει πολύ μακριά τους Ρωμαίους.

Η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την πολύ όμορφη πάσα του Τέβεζ και το πλασέ του Αρτούρο Βιντάλ. Έφτασε το σκορ σε μία ασφαλή διαφορά, με την εκτέλεση φάουλ του Αντρέα Πίρλο και την προβολή του Μπονούτσι στο δεύτερο δοκάρι. Και τότε ήρθαν τα χειρότερα για την Ρόμα, εκεί που βγαίνει αλλαγή ο αρχηγός έρχεται να τον ακολουθήσει και ο Ντε Ρόσι αλλά αυτός με κόκκινη κάρτα. Λίγα λεπτά αργότερα έρχεται η συντριβή της Ρόμα με την απόκρουση επάνω στην γραμμή, με το χέρι, του Λεάντρο Καστάν που είχε ως συνέπεια την αποβολή και το πέναλτι που έδωσε την ευκαιρία στον Βούτσινιτς να γράψει το τελικό 3-0 από την βούλα των 11 μέτρων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η διαιτησία ήταν αρκετά σωστή και οι κόκκινες κάρτες βγήκαν σωστά από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Σημείωση: Σωστά το Apodutiria.blogspot.gr έδωσαν το σημείο ως άσσο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ