powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Στον τελικό ο «ατρόμητος» Ναδάλ!!!

Σε έργο, μόνο για ένα ρόλο, μετέτρεψε την σημερινή αναμέτρηση ο Ραφαέλ Ναδάλ απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.


Ο Ράφα πάει να κατακτήσει το 14ο του Γκραντ Σλαμ πιάνοντας τον 2ο (σε τίτλους Γκράντ Σλαμ) Πιτ Σάμπρας. Ο Ισπανός έπαιζε μόνος του στο γήπεδο καθώς ο Φέντερερ δεν έδειξε να μπορεί να τον κοντράρει ούτε στο ελάχιστο. Το νούμερο 1 του ταμπλό, πήρε την νίκη με 3-0 σετ (7-6, 6-3, 6-3) και πλησίασε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν, όμως για να τα καταφέρει πρέπει πρώτα να περάσει από τον εμπόδιο του Βαβρίνκα που έφτασε στον τελικό αποκλείοντας το «Νόλε» στα προημιτελικά.

Ανάλυση του αγώνα:

O Αριστερόχειρας Ισπανός, έδειξε πως κερδίζουν έναν μεγάλο τενίστα, όπως ο Ρότζερ Φέντερερ, που είναι σε μεγάλη φόρμα. Ο Ναδάλ μπήκε στον παιχνίδι σε χαλαρό ρυθμό όπως και ο αντίπαλος του μιας που δείχνανε και οι 2 λίγο διστακτικοί και κανένας δεν έκανε το πρώτο βήμα. Το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ με τον Ρότζερ Φέντερερ να κάνει αρκετά λάθη και να δίνει την ευκαιρία στον Ισπανό, που δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, να του πάρει τον αέρα (7-4 στο τάι μπρέικ).

Το δεύτερο σετ έδειξε από την αρχή ποιος θα είναι ο νικητής αφού ο Ράφα επιβλήθηκε του Ελβετού με τις βαθιές του μπαλιές επάνω στις γραμμές, όπως ο ίδιος μόνο ξέρει να κάνει, και με ένα μπρέικ νωρίς στο σετ και ένα στο τελευταίο γκέιμ, το κατέκτησε με 6-3.

Τυπική διαδικασία, για τον Ισπανό, το τελευταίο σετ που το κατέκτησε και αυτό με 6-3 σπάζοντας πάλι για 2 φορές το σερβίς του Ελβετού.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ

Δείτε τον εκπληκτικό πόντο του Ναδάλ ΕΔΩ

Δείτε το ματς πόιντ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ