powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Δεν λέει να ησυχάσει η Γιουνάιτεντ.

Ούτε μέσα στο σπίτι της δεν παίρνει πλέον βαθμούς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ήρθε ισόπαλη με την Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνι και του Κώστα Μήτρογλου.


Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και χάνουν συνεχώς βαθμούς ακόμα και μέσα στο σπίτι τους. Τελικά τα τελευταία σχέδια του προπονητή της Φούλαμ έδειξαν ότι δεν πήρε μαζί του στην αποστολή τον Μήτρογλου καθώς θεωρείτε ακόμα ανέτοιμος.

Η Φούλαμ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και ήδη από το πρώτο ημίχρονο έβαλε δύσκολα στον Μόγιες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Σίντγουελ στο 19' χωρίς να υπάρχει κάποια αντίδραση από την Γιουνάιτεντ ως το ημίχρονο.

Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο που επήλθε ισορροπία στο παιχνίδι, με την Γιουνάιτεντ να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες και τελικά να φτάνει στο γκολ με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 78' και 2 λεπτά αργότερα μετά την κόντρα από το σουτ του Κάρικ οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το παιχνίδι. Όμως βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, γιατί πολύ απλά τ παιχνίδι τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και αυτό ήρθε μόλις 1 λεπτό μετά το γκολ του Μπεντ στο 90'+4.

Όσο πάει και μακραίνει από την Ευρώπη η Μάντσεστερ, καθώς πλέον βρίσκεται στην 7η θέση, πίσω από την Έβερτον. Όλα αυτά βέβαια, για να βρεθεί στο Γιουρόπα Λιγκ, γιατί για να φτάσει τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλει 9 βαθμούς.

Η βαθμολογία αυτή την στιγμή στην Αγγλία:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ