powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Μόνη στην κορυφή η Ατλέτικο - γκέλα για Ρεάλ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να εκτοπίσει την Μπαρσελόνα από την κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος με μια πανηγυρική νίκη.


Η Μπαρσελόνα παρέμενε στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος για 59 αγωνιστικές μέχρι που μετά από την χθεσινή ήττα της από την Βαλένθια (διάβασε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ) και την σημερινή νίκη της Ατλέτικο, με 4-0 την Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι «Μπλαουγκράνα» έπεσαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε πολύ εύκολα μέσα στο, καφτό φέτος, «Βιθέντε Καλδερόν», κερδίζοντας την Ρεάλ Σοσιεδάδ με 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Βίγια στο 38' κάνοντας το 1-0, σκορ το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο ανέβασε ρυθμούς και με τον πρώτο της σκόρερ, Ντιέγκο Κόστα, έφτασε στο 2-0 στο 72'. Δύο λεπτά αργότερα ο Μιράντα έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 έγραψε στο ντεμπούτο του ο Ντιέγκο.

Γενικά ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι στο «Σαν Μαμές» με την Μπιλμπάο να μένει αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και το 1-1 πολύ λίγο μπροστά στις ευκαιρίες που κάνανε οι 2 ομάδες.

Ανάλυση αγώνα:
Στο πρώτο ημίχρονο η Μπιλμπάο φάνηκε πιο δυνατή χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη, αφήνοντας την Ρεάλ σε πιο παθητικό ρόλο χωρίς να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα. Το πρώτο μέρος μπορεί να έληξε 0-0 αλλά μας πρόσφερε ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε από εκεί ακριβώς που τελείωσε το πρώτο, με την μόνη διαφορά ότι πλέον η Ρεάλ έδειχνε να έχει τον έλεγχο και μετά από το λάθος της άμυνας των «Βάσκων», ο Κριστιάνο Ρονάλντο σέρβιρε στον Χεσέ Ροντρίγκεθ που με προβολή έκανε το 1-0 στο 65'.

Ενώ τα πράγματα κυλούσα ομαλά από εκεί και πέρα για τους «Μαδριλένους», ο Βαλβέρδε είχε την έμπνευση να ρίξει στο παιχνίδι το Ιμπάι Γκόμεθ, ο οποίος μόλις μπήκε εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του έξω από την περιοχή και ενώ η μπάλα απομακρύνθηκε έφτασε πάλι στα πόδια του, που με έναν "κεραυνό" έκανε το 1-1 στο 73'.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι άναψε για τα καλά και σε μια φάση που ο Ρονάλντο ζητούσε πέναλτι για χέρι του αρχηγού της Μπιλμπάο, ο τελευταίος εκνευρισμένος έσπρωξε τον Πορτογάλο με αποτέλεσμα, ο Κριστιάνο να τον χτυπήσει στο κεφάλι και να δει την κόκκινη κάρτα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής μπορούσε να βγάλει την κόκκινη κάρτα και στον Ιτουράσπε που έσπευσε στην φάση χτυπώντας τον «CR7» με το κεφάλι, βλέποντας μόνο την κίτρινη κάρτα.

Τέλος, ενώ η Ρεάλ καταδικάστηκε μετά την λάθος αντίδραση του Πορτογάλου, πάλεψε για να κρατήσει το 1-1 και τελικά τα κατάφερε.

Σχόλιο: ένα παιχνίδι με πολύ τρέξιμο, πείσμα, πάθος, ρυθμό και πολλές ευκαιρίες που τελικά δεν μας έκανε το χατίρι να δούμε και πολλά γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ