powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γιάννης υπέταξε τον Καρμέλο !!

Φανταστικό παιχνίδι από Γιάννη και Bucks που κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη !!


Η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς η οικογένεια του τον παρακολούθησε για πρώτη φορά από κοντά σε αγώνα NBA. Αυτός κατάφερε να τους κάνει ευτυχισμένους και να τους χαρίσει μία μεγάλη εμφάνιση η οποία οδήγησε τους Bucks στη νίκη (101-98) .

Ο Γιάννης ερχόμενος από τον πάγκο κατάφερε να δώσει στην ομάδα του τρομερή ενέργεια, κάνοντας πολλές διεισδύσεις και κερδίζοντας αρκετά φάουλ. Ο Έλληνας forward είχε μία γεμάτη εμφάνιση με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος σε 28 λεπτά συμμετοχής. Καθοριστικός για την έκβαση του αγώνα αποδείχθηκε ο Brandon Knight ο οποίος όχι μόνο πέτυχε 25 πόντους και 7 ασίστ άλλα έβαλε και ένα καταπληκτικό Buzzer beater που οδήγησε τα ελάφια στη νίκη.

Οι Knicks ήταν απογοητευτικοί καθώς τα περίμεναν όλα από δύο παίχτες. Το συνήθη ''ύποπτο'' Carmelo Anthony (36 πόντους)  και τον J.R. Smith (30 πόντους 7 ριμπάουντ). Όλοι η υπόλοιποι ήταν απογοητευτικοί καθώς και στο ανασταλτικό κομμάτι τα έκαναν κυριολεκτικά ''Θάλασσα''.

Δείτε την απίστευτη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο video που ακολουθεί :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ