powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η συγκινητική κίνηση του «Σάλπι»

Συγκινητική η κίνηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που επισκέφθηκε, τον επί 5 χρόνια σε κόμμα, ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.


Την Δευτέρα το πρωί ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, εμφανίστηκε στην οικία του μικρού Παντελή και του χάρισε μια φανέλα του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές των παικτών. Ο επιθετικός του δικεφάλου μόνος του έψαξε, ρώτησε και έμαθε για την κατάσταση του μικρού Παντελή και μέσω του Club Φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς ενημερώθηκε ακριβώς για την κατάσταση.


Ο Σαλπιγγίδης μιλώντας με την οικογένεια του παιδιού, είπε πως θα πάει μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας στον μεγαλομέτοχο, Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να τον ενημερώσουν για το θέμα.

«Θεωρώ ότι ο κ. Σαββίδης θα δώσει μία μόνιμη λύση για τον μικρό. Καταλαβαίνω ότι το θέμα δεν είναι να γίνει κάτι μόνο για 2 - 3 μήνες, γι΄ αυτό και ήρθα να σας δω από κοντά για να μεταφέρω κι εγώ όπου μπορώ το μέγεθος του προβλήματος και να βοηθήσει και ο κόσμος όσο μπορεί ο καθένας», αυτά ήταν τα λόγια του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.


Τέλος, να σημειώσουμε πως όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον μικρό Παντελή μπορεί να καταθέσει απευθείας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας (397/786998-33, Εθνική Τράπεζα Νικητίδου Μαρία, Κυριακίδης Παντελής), ή μπορεί να παραγγείλει μπλούζες του Club Φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς καθώς 5 ευρώ από κάθε μπλούζα μπαίνει σε κουμπαρά που έχει δημιουργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ