powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Άρσεναλ - Λίβερπουλ (κύπελλο)



Άρσεναλ - Λίβερπουλ (κύπελλο) το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική πρωταθλήματος όμως το ποδόσφαιρο στην Αγγλία δεν σταματάει ποτέ.


Αγώνες κυπέλλου πραγματοποιούνται με σημαντικότερο από όλους αυτόν που πραγματοποιείτε στο Emirates με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Λίβερπουλ. Μια Άρσεναλ λαβωμένη με τον τραυματισμό του Τιο Γουόλκοτ η οποία μέσα σε διάστημα αγωνιστικών έχασε πολύτιμο έδαφος για την κατάκτηση του τίτλου με την ισοπαλία εντός έδρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον εκτός έδρας διασυρμό από την Λίβερπουλ με 5-1 μέσα στο Αnfield Road. 

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πρέπει να δείξει πως είναι ακόμα εδώ και πως η μέχρι τώρα καλή της πορεία δεν έπιασε ταβάνι, μια νίκη απέναντι στην ομάδα του Βrendan Rodgers θα αποτελούσε μια ένεση ψυχολογίας τόσο για τους παίχτες όσο και για τον κόσμο. Από την άλλη ο Αλσατός τεχνικός θα ήθελε να ξεκουράσει πολλούς βασικούς παίχτες καθώς ακολουθούν οι τιτανομαχίες με την Μπάγερν στο Champions League μεσοβδόμαδα. 

Η Λίβερπουλ από την άλλη, που τι να πει κανείς για την φετινή Λίβερπουλ μια ομάδα η οποία δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι με αυτό το πενιχρό ρόστερ καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα τα όποια θα την βοηθήσουν να πετύχει τον στόχο της δηλαδή την έξοδο της στο Champions League μετά από 3 χρονια(!!!). 

Απαλλαγμένη απο Ευρωπαικές υποχρεώσεις είναι ικανή για τα πάντα μιας και υποδέχεται όλες τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος μέσα στο γήπεδο της το οποίο είναι πραγματικό οχηρό φέτος σε αντίθεση με παλιότερες χρονιές. Στην κρίση του Ρότζερς είναι αν θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει βασικούς παίχτες στο παιχνίδι με τους «Κανονιέριδες» ή αν θα αποφασίσει να τους ξεκουράσει για την δύσκολη συνέχεια. Σίγουρα θα παίξει για την νίκη διότι η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί τον δεύτερο στόχο της ομάδας.

Πρόγνωση: Με τα δεύτερα το πιο πιθανό και οι 2 ομάδες αλλά αυτό δεν σημένει ότι δεν θα δούμε γκολ, άρα OVER 2,5.

Ένα άρθρο του ΤΕΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ