powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ματσάρα στο.. San Mamés !!

Δυνατή τριάδα σήμερα με ματς από Ευρώπη και Λατινική Αμερική...



Καλησπέρα σε όλους οι επιλογές μου για σήμερα είναι οι εξής :

Κατάνια - Λιβόρνο 1 : Σήμερα η Κατάνια θα ψάξει μία πολύ σημαντική νίκη η οποία θα την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι Σικελοί έχουν πάρει όρκο νίκης και μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε μία Λιβόρνο η οποία θα έχει αρκετές απουσίες και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη μακριά από την έδρα της . Επιλογή ο ΑΣΣΟΣ.

Κομπρελόα - Αουντάξ Ιταλιάνο 1 : H Κομπρελόα έχει δείξει τον τελευταίο καιρό εξαιρετικά δήγματα γραφής σε αντίθεση με τους ''Ιτάλικος'' οι οποίοι δεν πείθουν καθόλου με την απόδοσή τους.Η έδρα των γηπεδούχων βρίσκεται σε υψηλό υψόμετρο κάτι το οποίο τους ευνοεί σε μεγάλο βαθμό. Ο ΑΣΣΟΣ έχει καλές πιθανότητες .

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης over 3.5 / 4-6 γκολ : Μετά από το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα η ομάδα του Αντσελότι θα παίξει παθιασμένα για να περάσει τους Καταλανούς. Όμως και η Μπιλμπάο δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα ποσότητα καθώς μέσα στην έδρα της παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αναμένεται ένα ανοιχτό ματς με πολλά γκολ και καλό ποδόσφαιρο. Επιλογή over 3.5 / 4-6 γκολ .

Καλή επιτυχία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ