powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τέλος απο την Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ!


Με μια σύντομη δήλωση ο Κάρλες Πουγιόλ ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα και ανακοίνωσε οτι στις 30 Ιουνίου θα αποχωρήσει απο την Μπαρτσελόνα χωρίς όμως να σημαίνει αυτό οτι θα αποσυρθεί απο το ποδόσφαιρο.

Ο 36χρονος αρχηγός των «Μπλαουγράνα» αποχωρεί μετά απο 15 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Καταλονίας. Ο Πουγιόλ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 1999-2000 κι έκτοτε μετράει 392 συμμετοχές (12 γκολ) στο πρωτάθλημα, 58 συμμετοχές (4 γκολ) στο Copa del Rey, 129 συμμετοχές (2 γκολ) σε Champions League και Europa League και 14 συμμετοχές σε ισπανικά και ευρωπαϊκά σούπερ καπ και σε Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

«Θέλω να ανακοινώσω ότι θα αποσυρθώ από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν. Στις 30 Ιουνίου θα φύγω από τον σύλλογο και θα αφήσω τα τελευταία 2 χρόνια του συμβολαίου μου. Δεν γνωρίζω τι θα κάνω όταν τελειώσει η σεζόν, αλλά το καλοκαίρι θα ξεκουραστώ. Υπάρχουν ακόμα 3 μήνες στη σεζόν και δεν θα τα παρατήσω. Στο τέλος της σεζόν θα παραχωρήσω συνέντευξη τύπου και θα απαντήσω όλες τις ερωτήσεις. Ευχαριστώ πολύ και θα σας δω σύντομα.», δήλωσε ο Πουγιόλ.

Φέτος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και έτσι έχει παίξει μόλις 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, με τελευταίο αυτό της προηγούμενης Κυριακής με την Αλμερία στο "Καμπ Νόου", ματς στο οποίο μάλιστα σκόραρε το πρώτο του γκολ στην φετινή Primera, ενώ στις 29 Ιανουαρίου είχε σκοράρει κόντρα στην Λεβάντε για το Copa del Rey, βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο και 13 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ