powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Button: Απολαμβάνω τον ανταγωνισμό με τον Magnussen.

O Jenson Button παραδέχτηκε ότι μετά από την εμφάνιση του Kevin Magnussen έχει ακόμα ένα λόγο να πιστεύει ότι η Mclaren μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή.


Ο Magnussen και o Button έκαναν το 2-3 στην Μελβούρνη. Οι συγκρίσεις μεταξύ του Hamilton και του Magnussen έχουν είδη αρχίσει. Ο Button δεν δείχνει να πτοείται από τον ενδεχόμενο ανταγωνισμό εναντίον του.

«Η ομάδα δεν θα προσλάμβανε κάποιους αν δεν σκεφτόταν ότι είναι καλοί. Πάντα χρειάζεσαι να έχεις έναν ανταγωνιστικό team-mate αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα κανέναν. Είναι συναρπαστικό να έχεις κάποιον να συναγωνίζεσαι. Και στο πρώτο grand prix της χρονιάς,για να τερματίσουμε στην δεύτερη και στην τρίτη θέση, να έχουν δύο οδηγούς τραβώντας το βάρος τους και να πάρουν το καλύτερο από το αυτοκίνητο, είναι φανταστικό για την ομάδα».

«Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που μια ομάδα εκτός από το Red Bull οδηγούσε το πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε ότι δεν είναι από τον καθορισμό της ταχύτητας, αλλά από ομαδική δουλειά, επίσης είναι μόνο ένας αγώνας, αλλά έχει βάλει ένα χαμόγελο στα πρόσωπά μας.».

«Έχουμε αναβαθμίσεις για τον επόμενο αγώνα, αλλά εγώ ακόμα δεν πιστεύω ότι θα είναι αρκετό για να τους ανταγωνιστούμε ακριβώς ακόμα. Εάν μπορεί να μας βάλει στο κενό μεταξύ τους , τότε αυτό θα είναι ένα καλό βήμα προς τα εμπρός. Εμείς απλά πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε την ομάδα για αναβαθμίσεις, αλλά έχουν ήδη βάλει τα κεφάλια κάτω και έρχονται κάποια καλά αποτελέσματα. Δεν ξέρω πότε θα έρθει η νίκη, αλλά είναι αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ