powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Αμφίβολος ο Ρούνει για τον επαναληπτικό με την Μπάγερν!


Αμφίβολος για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο για τα προημιτελικά του Champions League είναι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνει ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι. 

Ο 28χρονος τραυματίστηκε κατα την διάρκεια του αγώνα με την Μπάγερν στο «Όλντ Τράφορντ» και θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με την Νιούκαστλ και με τον Φαν Πέρσι εκτός, ο τραυματισμός του αποτελεί τεράστιο πονοκέφαλο για τον Μόγιες.

«Το δάχτυλο στο πόδι του έχει μελανιάσει πολύ. Είναι σε άσχημη κατάσταση. Αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο για αυτό το παιχνίδι (Νιούκαστλ) αλλά και για το παιχνίδι στο Μόναχο. Θα εξετάσουμε και πάλι την κατάσταση του και θα δούμε αν μπορούμε να επιταχύνουμε την ανάρρωση του.» δήλωσε ο Μόγιες.

Ο Ρούνει έχει σκοράρει μόλις 2 γκολ στο φετινό Champions League όμως σίγουρα θα είναι αισθητή η απουσία του, και με τον Φαν Πέρσι εκτός μένουν μόνο οι Welbeck και Hernandez οι οποίοι έχουν παίξει ελάχιστα φέτος.

Όλοι στο «Όλντ Τράφορντ» περιμένουν να γίνει κάτι ανάλογο με το 2010 όταν ο Ρούνει τραυματίστηκε στον αστράγαλο απέναντι στην Μπάγερν στον πρώτο αγώνα και επέστρεψε πολύ νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν και έπαιξε τελικά στον επαναληπτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ