powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η ώρα της εκδίκησης.


Στην κατάκτηση του Copa del Rey έφτασε η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από έναν τελικό με μεγάλη αγωνία, πάθος και πολύ τρέξιμο.



Το 19ο της κύπελλο Ισπανίας κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ουαλό να δίνει ρέστα στο γήπεδο. Κριστιάνο στην θέση του Κριστιάνο ανέλαβε να γίνει απόψε ο Γκάρεθ Μπέιλ και τα κατάφερε περίφημα. Το γκολ του ήταν αυτό που χάρισε στους «Μαδριλένους» την πολύτιμη νίκη απέναντι στην Μπαρσελόνα και τους έδωσε την χαρά να σηκώσει άλλο ένα Copa del Rey.

Η Ρεάλ μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και κρατούσε αυτή την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία στο 11' ήρθε για να τονώσει το ηθικό των «Μερένχες» και να τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Η Μπαρσελόνα μέχρι το δεύτερο ημίχρονο δεν έκανε κάτι αξιόλογο, αλλά ήταν αυτή, που ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να ζορίσει την Ρεάλ.

Στο 68' λεπτό, ο Μαρκ Μπαρτρά, έσπασε το ρόδι για την Μπαρσελόνα, που δεν είχε πετύχει γκολ στα 2 τελευταία της παιχνίδια, κάτι που είναι αξιοσημείωτο. Αφού, λοιπόν ο Μπρατρά έστειλε την μπάλα ψηλά στην γωνία του Κασίγιας, ήταν η στιγμή του Γκάρεθ Μπέιλ να βάλει την σφραγίδα του στο παιχνίδι.

Μια κούρσα, που ξεκίνησε από το κέντρο, με το Μπαρτρά να πετάει εκτός γηπέδου τον Ουαλό αλλά αυτός με την επιμονή και την ταχύτητα του κατάφερε να ξαναμπεί μέσα, να προλάβει την μπάλα και να την τσιμπήσει μπροστά από τον Πίντο για να γράψει το τελικό 1-2.

Η τύχη όμως, έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Νέιμαρ και στην Μπαρσελόνα, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά την μαγική πάσα του Τσάβι, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και γυρνώντας η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Κασίγια, ο οποίος έσπευσε να ακουμπήσει το δοκάρι, προς ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Δείτε τα γκολ του αγώνα: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ