powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η «Βασίλισσα» ξανά στο θρόνο της!


Η Ρεάλ πραγματοποίησε το απωθημένο της, επικράτησε στον τελικό του « Ντα Λουζ» με 4-1 στην παράταση της Ατλέτικο που μέχρι το 90+3' κρατούσε το τρόπαιο στα χέρια της και κατέκτησε το 10ο Champions League της ιστορίας της.

Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στο 36' με τον άνθρωπο που της χάρισε το πρωτάθλημα μέσα στο Καμπ Νοου, τον Γκοντίν μετά από λάθος έξοδο του Κασίγιας και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους «Ροχιμπλάνκος» να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη η Ρεάλ έμοιαζε ανήμπορη να αντιδράσει. Η άμυνα της Ατλέτικο ήταν εξαιρετική και οι παίκτες του Αντσελότι δεν μπορούσαν να βρουν χώρους για να απειλήσουν. Τελικά ο Σέρχιο Ράμος λύτρωσε την «Βασίλισσα» στο 93' και έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Στην παράταση η Ρεάλ ήταν καταιγιστική και έκανε στο 110' το 2-1 με τον Μπέιλ μετά από απόκρουση του Κουρτουά σε σουτ του Ντι Μαρία. Η Ατλέτικο δεν είχε δυνάμεις και δέχτηκε και 3ο γκολ με σουτ του Μαρσέλο. Το τελικό 4-1 πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πέναλτι και έτσι μετά από 12 χρόνια η Ρεάλ ανέβηκε για 10η φορά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ