powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η γκέλα, της γκέλας, ω γκέλα!


Λίγο έλειψε να πάθουν καρδιά οι οπαδοί σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη καθώς είδαν τις ομάδες τους να φέρνουν ισοπαλία, η μια με την Έλτσε και η άλλη με την Μάλαγα.


Δύο πολύ σφιχτά παιχνίδια διεξήχθησαν στην Ισπανία, με χαμηλό σκορ και η Μπαρσελόνα μένει τελικά ζωντανή στο παιχνίδι του τίτλου. Ο "τελικός" θα διεξαχθεί στο Καμπ Νόου την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να έχει καθοριστεί όμως ακριβής ώρα και ημερομηνία.

Η Ατλέτικο τα έδωσε όλα, πάσχισε και προσπάθησε να κερδίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι φάσεις από πολύ νωρίς έδειχναν ότι οι Μαδριλένοι έχουν τον έλεγχο, όμως χάθηκε από την στιγμή που η Μάλαγα έφτασε στο πρώτο τέρμα του αγώνα στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Τα πράγματα δυσκόλευαν όλο και περισσότερο και οι Μαδριλένοι αν ήθελαν να έχουν την ισοπαλία με το μέρος τους στο τελευταίο παιχνίδι με την Μπαρσελόνα, έπρεπε να κερδίσουν. 

Στο 74' ήρθε τελικά η λύτρωση από τον Αλντερβέιλερντ, ο οποίο πέτυχε το μοναδικό γκολ της Ατλέτικο στο παιχνίδι. Η Μάλαγα στα τελευταία λεπτά έμεινε με παίκτη λιγότερο αλλά άντεξε στην πίεση. Η καρδιά των Καταλανών πήγε να σπάσει στο 90+4', όπου ο Καμπαγιέρο με μια εκτίναξη στο γάμα κράτησε την Ατλέτικο μακριά από το πρόωρο πρωτάθλημα.



Τελικά δεν έφταναν οι 19 τελικές προσπάθειες της Μπαρσελόνα για να της χαρίσουν την νίκη. Η Μπαρσελόνα μπορεί να χτυπούσε ανελέητα την Έλτσε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Οι «Μπλαουγκράνα» δεν ήταν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία γιατί ένα γκολ της Ατλέτικο μπορούσε να δώσει ένα πρόωρο τέλος στο πρωτάθλημα.

Ένα ρηχό παιχνίδι από άποψη γκολ καθώς δεν είδαμε κανένα, με την Έλτσε να αποσπά άλλη μια ισοπαλία και να έχει πλέον 10 αήττητα παιχνίδια στο γήπεδο της στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Το δοκάρι του Ινιέστα, το τετ α τετ του Μέσι, το σουτ του Αντριάνο και η χαμένη ευκαιρία του Φιντέλ ήταν οι πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα. Με το 0-0 και το 1-1 της Ατλέτικο η Μπαρσελόνα ελπίζει να πάρει την νίκη μέσα στο «σπίτι» της και να πάρει το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ