powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Το άξιζε και το πήρε!


Και επίσημα πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πήρε την ισοπαλία που χρειαζόταν από την Μπαρσελόνα στον «τελικό» του Καμπ νου.

Το πήρε με την αξία της η Ατλέτικο, η οποία φέτος κάνει την καλύτερη χρονιά της και το απέδειξε με τις εμφανίσεις αλλά και τα αποτελέσματα της. Οι «Μαδριλένοι» πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας που τους κράτησε 3 βαθμούς από την διεκδικήτρια του τίτλου, Μπαρσελόνα, και μπόρεσε να πανηγυρίσει το 10ο πρωτάθλημα της.

Η Μπαρσελόνα χρειαζόταν γκολ για να μείνει ζωντανή και τα κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο με τον κεραυνό του Αλέξις Σάντσες. Η Ατλέτικο έδειξε να μην έχει απάντηση στο γκολ της Μπαρσελόνα και άφησε τον χρόνο να κυλήσει και να πάει έτσι στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο δεκάλεπτο της Ατλέτικο ήταν φωτιά, χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη, με τους «Ροχιμπλάνκος» να φτάνουν στο γκολ με την κεφαλιά του Γκοντίν στο 49'. Εκεί ήταν που σκότωσαν την Μπαρσελόνα, η οποία έδειξε σαστισμένη.

Μπορεί να περνούσε ο χρόνος και να μην μπορούσε να φτάσει στο γκολ η Μπαρσελόνα, αλλά ο Μέσι είχε το τελευταίο βέλος στην φαρέτρα του, το οποίο και έριξε βρίσκοντας στόχο, χωρίς όμως να μετράει, καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, το οποίο και τελικά δεν ήταν καθώς η μπάλα φτάνει στα πόδια του από αντίπαλο.

Η Μπαρσελόνα έψαχνε για ένα ημίχρονο το γκολ αλλά τίποτα, μέχρι που ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα από τον Λαόθ. Η Ατλέτικο πρωταθλήτρια Ισπανίας και με την βούλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ