powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μέσι ο «Μίδας»


Είναι αλήθεια πως ότι θα πιάνει θα γίνετε χρυσό από εδώ και πέρα καθώς οι «Μπλαουγκράνα» δίνουν πολλά για να τον κρατήσουν στην Βαρκελώνη.


Πολλοί τον ήθελαν να φεύγει από την Μπαρσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι, άλλοι πίστευαν ότι ο Μέσι θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα εκεί, και η απάντηση ήρθε από τον Αργεντινό σταρ στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, που μόλις πέτυχε το χατ τρικ του φίλησε το σήμα μέσα στο Μπερναμπέου.

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την διοίκηση της ομάδας για τα χρήματα που θα λαμβάνει ετησίως, και πως να μην το κάνει άλλωστε με 20 εκ. ευρώ, και είναι διατεθειμένος να υπογράψει συμβόλαιο χρυσάφι, αλλά και διαρκείας καθώς ο ίδιος με δηλώσεις του λέει πως θέλει να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Μπαρσελόνα.

Σε αυτά τα χρήματα θα πρέπει να προστεθούν και περίπου 3-4 εκατ. ευρώ που είναι τα πόντους επίτευξης στόχων, ενώ ο Μέσι θα έχει και το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Καταλανοί θα ενημερώσουν με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για την οριστικοποίηση της συμφωνίας τους με τον «Λίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ