powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η φάση των 16 και οι διασταυρώσεις στη συνέχεια!


Ολοκληρώθηκε λοιπόν η φάση των ομίλων του Μουντιάλ, τα ζευγάρια της φάσης των 16 είναι πλέον γνωστά, αλλά ας δούμε τις διασταυρώσεις, και τους πιθανούς αγώνες σε προημιτελικά και ημιτελικά στο δρόμο προς το τελικό του Μαρακανά.

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Χιλή και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα βρει στους 8 τον νικητή του αγώνα Κολομβία-Ουρουγουάη. Έτσι θα υπάρχει σίγουρα μία ομάδα της Νοτίου Αμερικής στους 4. Στα ημιτελικά λοιπόν αυτή η ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα βγει από τα 2 εξής ζευγάρια, Γαλλία-Νιγηρία και Γερμανία-Αλγερία. Έτσι από αυτήν την πρώτη οκτάδα της φάσης των 16 θα προκύψει ο πρώτος φιναλίστ. 

Ας δούμε τώρα τη δεύτερη οκτάδα των 16 όπου βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδος. Η Ολλανδία αντιμετωπίζει το Μεξικό και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το νικητή του Κόστα Ρίκα-Ελλάδα στους 8. Η ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά θα βρει για αντίπαλο μία ομάδα από τα 2 τελευταία ζευγάρια, δηλαδή το Αργεντινή-Ελβετία και το Βέλγιο-ΗΠΑ. Έτσι θα προκύψει και ο δεύτερος φιναλίστ του Μουντιάλ. 

Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις: 

Πρώτη οκτάδα της φάσης των 16:

Βραζιλία-Χιλή και Κολομβία-Ουρουγουάη 

Γαλλία-Νιγηρία και Γερμανία-Αλγερία 


Δεύτερη οκτάδα της φάσης των 16:

Ολλανδία-Μεξικό και Κόστα Ρίκα-Ελλάδα 

Αργεντινή-Ελβετία και Βέλγιο-ΗΠΑ


Από τον αρθρογράφο μας, Αποστόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ