powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο Σουάρες αφήνει εκτός Μουντιάλ την Αγγλία!


Μετά από ένα απολαυστικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Αγγλία, ο Σουάρες ήταν αυτός που κράτησε ζωντανή την Ουρουγουάη στο παιχνίδι της πρόκρισης και έστειλε την Αγγλία στο «σπίτι» της.


Μπορεί ο Λουίς Σουάρες να έλειπε για αρκετό διάστημα, αλλά το ταλέντο δεν χάνεται, καθώς μόλις ο Ουρουγουανός επιθετικός βρήκε την ευκαιρία έστειλε την μπάλα στην γωνία του Χαρτ για να γράψει το 1-0 στο 39', μετά από εκπληκτική σέντρα του Καβάνι. Η Αγγλία προσπάθησε να απαντήσει στην αμέσως επόμενη φάση, όπως και με την Αγγλία, αλλά μάταια. 

Το ημίχρονο βρήκε την Αγγλία να χάνει με 1-0 με τα πράγματα να μοιάζουν πολύ δύσκολα. Ο Ρούνεϊ ήταν αυτός που ξαναέβαλε την Αγγλία στο παιχνίδι και έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι φαινόταν πως θα δούμε άλλη μια μεγάλη ανατροπή.

Στο παιχνίδι «ο θάνατος σου η ζωή μου», νικήτρια βγήκε η Ουρουγουάη, καθώς ο Λουίς Σουάρες πήρε προσωπικά την ήττα της ομάδας του από την Κόστα Ρίκα και πίστευε πως ήταν νωρίς για να αφήσει την διοργάνωση. Στο 85', λοιπόν, ο Σουάρες έκανε το 2-1 και τελείωσε τις ελπίδες των Άγγλων για ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ