powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Στον Παναθηναικό Βεζένκοφ, Κούπερ, Αθηναίου;


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Αλεξάντερ Βεζένκοφ του Άρη η οποία προβλέπει πολυετές συμβόλαιο (3+1) συνεργασίας. Καλύπτει παράλληλα και τη ρήτρα των 250.000 ευρώ που περιλαμβάνει το συμβόλαιο του 19χρονου φόργουορντ με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με τον πατέρα του παίκτη με σκοπό να του εξηγήσει το πλάνο της νέας ομάδας και το χώρο και χρόνο που θα έχει ο παίκτης σε αυτήν.Επιπλέον προσπαθεί να του δείξει πως ο νεαρός θα αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο παίκτης έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα (ίσως και αύριο στην συνέντευξη τύπου του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου).

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι και οι Ντι Τζέι Κούπερ και Αθηναίου. Ο πρώτος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και είχε μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ ο δεύτερος είχε δεχτεί πρόταση στην μέση της περσινής χρονιάς για να πάει στον Παναθηναϊκό όμως τελικά προτίμησε την Αρμάνι Μιλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ