powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ο Βασιλιάς στον θρόνο του!


Ο βασιλιάς του Roland Garros, Ραφαέλ Ναδάλ, ξαναχτυπά, αυτή την φορά κερδίζοντας στον τελικό με 3-1 σετ (3-6,7-5,6-2,6-4) τον Νόβακ Τζόκοβιτς.


Μεγαλειώδης εμφάνιση από τον Ραφαέλ Ναδάλ, που συνεχίζει το θετικό σερί του, 66-1 σε νίκες και ήττες, στο συγκεκριμένο Γκραντ Σλαμ. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είχε και την καλύτερη απόδοση, ειδικά στο σερβίς του, όπου δεν μπορούσε να περάσει σχεδόν ποτέ το πρώτο του. 

Ο Ναδάλ μπορεί να ήταν αρκετά επιφυλακτικός στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο «Νόλε» για να πάρει το δεύτερο σετ και στην συνέχεια με την ψυχολογία στα ύψη να βρίσκει απίστευτα περάσματα με τον Σέρβο να εκνευρίζεται και να πετά την ρακέτα του στο έδαφος. Ο «Ράφα» έκανε το 2-1 σε σετ και κάπου εκεί φάνηκε ο Τζόκοβιτς να τα βρίσκει σκούρα. Ο «Νόλε» προσπάθησε να κάνει κάτι στο τελευταίο σετ, αλλά μάταια καθώς τίποτα δεν του έβγαινε όπως ο ίδιος ήθελε και ο Ναδάλ στάθηκε βράχος στην επίθεση του Τζόκοβιτς. 

Έτσι ο Ισπανός αριστερόχειρας και νούμερο 1 της Παγκόσμιας κατάταξης κατέκτησε το 9ο τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν, 5ο συνεχόμενο, και «έπιασε» τον Πιτ Σάμπρας στα 14 Γκραντ Σλαμ, έχοντας ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του να φτάσει το Ρότζερ Φέντερερ που έχει 17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ