powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Μένει «Πολίτης» ο Τουρέ


Την θέση του για τις φημολογίες περί αποχώρησης του από την Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισε ο Ιβοριανός αμυντικό μέσος των «Πολιτών», δηλώνοντας πως θα μείνει στην ομάδα.


Πολύς λόγος για το αν ο Γιάγια Τουρέ είναι ευχαριστημένος στο Μάντσεστερ και για το αν θέλει να γυρίσει να παίξει στην Μπαρτσελόνα, αλλά μάταια, καθώς ο 31χρονος ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στην Μάντσεστερ Σίτι. Φωτιές, για την ακρίβεια, είχε ανάψει ο ατζέντης που παίκτη, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πριν λίγο καιρό πως ο πελάτης του είναι δυσαρεστημένος με την ομάδα και με το κλίμα σε αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τουρέ:

«Οι οπαδοί ήταν πάντα καλοί μαζί μου, ήταν πάντα καλοί με την οικογένειά μου. Θέλω να μείνω. Πάντα θα τιμώ το συμβόλαιό μου. Δεν με απασχολούν όλες αυτές οι φήμες. Είναι για μένα μεγάλη χαρά να μείνω και να απολαύσω την επόμενη χρονιά. Όλα είναι καλά τώρα. Υπήρχαν πολλές φήμες ξέρετε. Μερικές φορές αυτό νομίζω ότι είναι απογοητευτικό. Θέλω να κάνω κάτι για τους οπαδούς, είναι σημαντικό να ξέρουν. Έχουν κάνει τόσα για μένα. Η ομάδα προετοιμάζεται καλά και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σελούκ(μάνατζερ του Τουρέ):

«Θέλω να δηλώσω ότι ο Γιάγια θα μείνει στην Σίτι. Δεν θα πάει σε άλλον σύλλογο. Μπορείτε να σταματήσετε όλοι με τις φήμες. Ο Γιάγια θα μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι 100%. Έχει συμβόλαιο, θα δουλέψει σκληρά και ελπίζω αυτή τη χρονιά να είναι ο καλύτερος παίκτης στην Αγγλία. Ελπίζω τώρα όλοι να έχουν οικοδομήσει μια πολύ φιλική σχέση. Ελπίζω στα επόμενα γενέθλια (σ.σ. του Γιάγια) να τα γιορτάσουν μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ