powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Συμπαίκτης του Βίγια ο Λάμπαρτ!


Άλλος ένα παίκτης «διαμάντι» έφυγε για την Αμερική και την Νιού Γιορκ Σίτι, η οποία θέλει να φτιάξει όπως όλα δείχνουν μια Ευρωπαϊκή ομάδα, καθώς ήταν πολύ κοντά και στην απόκτηση του Τσάβι Ερνάντεθ.


Μετά τον Νταβίντ Βίγια σειρά έχει ο Φρανκ Λάμπαρτ, ο οποίος είδε πρόωρα την πίσω πόρτα της Τσέλσι με τον Μουρίνιο στον πάγκο. Μετά από 648 παιχνίδια, 211 γκολ και 13 τίτλους με την Τσέλσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ θα αφήσει την Ευρώπη και θα ταξιδέψει στην Αμερική για λογαριασμό της Νιού Γιόρκ Σίτι.

Αναλυτικά το λόγια του Λάμπαρτ:

«Θέλω να συνεχίσω να βάζω προκλήσεις στον εαυτό μου. Θέλω να είμαι αρχηγός τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ήρθα σε μία σπουδαία πόλη και θέλω να δείξω ότι μπορώ να παίξω πολύ καλό ποδόσφαιρο και να είμαι σπουδαία προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Παρακολουθούσα παιχνίδια του MLS για πολύ καιρό στο σπίτι. Είναι τεράστια ευκαιρία και μεγάλη πρόκληση για μένα. Θέλω οι φίλοι της Νιου Γιορκ Σίτι να δουν ότι θα δώσω τα πάντα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα για την οποία θα μπορούν να είναι υπερήφανοι. Η Τσέλσι θα έχει πάντα μεγάλη θέση στην καρδιά μου. Της εύχομαι τα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ