powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μπεργκ επί 4!


Με τον Μπεργκ στο τιμόνι ο Παναθηναϊκός έκανε την μεγάλη ανατροπή (4-1) και πήρε ένα τεράστιο πλεονέκτημα εν' όψη του δεύτερου αγώνα με την Μίντιλαντ.


Εκπληκτική εμφάνιση από τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πήρε από τον χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε σε μια μεγάλη νίκη που ίσως να σημαίνει και πρόκριση. Οι «πράσινοι» μπορεί στην αρχή να πάγωσαν, αλλά ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι και με ωραίο στρωτό ποδόσφαιρο κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Η Μίντιλαντ ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ στο 13ο λεπτό με τον Λάουριντσεν, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το κέντρο, καθώς η μπάλα αναπήδησε και πέρασε από όλους αιφνιδιάζοντας τον Κοτσόλη. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε άμεσα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεργκ στο 20'.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μάρκους Μπεργκ ολοκλήρωσε την ανατροπή μετά από ωραία σέντρα του Καρέλη. Δεν πρόλαβε να κλείσει το ημίχρονο και ο Μπεργκ έκανε το χατ τρικ, καθώς στο 45' μετά από σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου «σκότωσε» τον πορτιέρο της Μίντιλαντ.

Από μια αποβολή για την κάθε ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον μοιραίο της βραδιάς, Σβιατσένκο, ήταν αυτός που έκανε και το πέναλτι, να αποχωρεί από το γήπεδο πρώτος στο 58'. Ακολούθησε στα αποδυτήρια και ο Τριανταφυλλόπουλος στο 81', αλλά ο Μπεργκ δεν πτοήθηκε και ολοκλήρωσε το «καρέ» με ακόμα ένα γκολ στο 89'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ