powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Κλείνει Αλφάρο ο Παναθηναϊκός!


Σε οριστική συμφωνία με τον Αλεχάντρο Αλφάρο έφτασε ο Παναθηναϊκός και ο Ισπανός παίκτης θα είναι ο αντικαταστάτης του Αμπέντ. 

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Η συμφωνία που υπήρχε με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό για συμβόλαιο με 250.000 ευρώ το χρόνο ενεργοποιήθηκε και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση. Ο Αλφάρο, που έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα, αγωνίζεται τόσο σαν δεξιός εξτρέμ, όσο και σαν περιφερειακός φορ. 

Ο Παναθηναϊκός περίμενε εδώ και καιρό τον Μεντί Αμπέντ, ελπίζοντας ότι ο νεαρός Αλγερινός θα μείνει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ και θα επιστρέψει στην ομάδα μετά τον περσινό δανεισμό του. Αλλά η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και η ανάγκη για ενίσχυση ήταν επιτακτική οπότε προχώρησε η περίπτωση του Αλφάρο και ο Αμπέντ πλέον αποτελεί παρελθόν.

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν επιθετικό, πιθανότατα νεαρής ηλικίας, που θα έρθει όπως όλα δείχνουν δανεικός με οψιόν αγοράς, έτσι ώστε να κλείσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει μιας σεζόν στην οποία ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη στοχεύοντας στην είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ