powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Κούπα, με τριάρα στους πρωταθλητές!


Βροχή πέφτουν οι κούπες για την Άρσεναλ, που μέχρι πρόσφατα δεν ήξερε τι σημαίνει να κατακτάς μια διοργάνωση, νικώντας με 3-0 την Μάντσεστερ Σϊτι για το Κομιούνιτι Σιλντ.


Με το δεξί μπήκε η νέα χρονιά για την Άρσεναλ, καθώς συνέτριψε με 3-0 την Μάντσεστερ Σίτι, που η αλήθεια είναι ότι προβλημάτισε αρκετά τον κόσμο της. Ο Σάντι Καθόρλα ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα και ο Ράμσεϊ έγραψε το 2-0 λίγο πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.


Το τελικό 3-0 έγραψε ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος κλείδωσε την νίκη. Από εκεί και πέρα το μόνο που είχε να κάνει η Άρσεναλ ήταν να παραχωρήσει χώρο στην Μάντσεστερ Σίτι και να τηρήσει το Fair-Play.

Άρσεναλ: Στσέσνι, Ντεμπισί, Τσέιμπερς, Κοσιελνί (46' Μονρεάλ), Γκιμπς, Αρτέτα, Ράμσεϊ (86' Κάμπελ), Γουίλσιρ (68' Φλαμινί), Καθόρλα (70' Ροσίτσκι), Σάντσες (46' Τσάμπερλεϊν), Σανογκό (46' Ζιρού)

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγιέρο, Κλισί, Μπογιατά, Νάστασιτς, Κολάροφ (76' Ρίτσαρντς), Φερνάντο, Τουρέ (60' Σουκουλίνι), Νάβας (85' Σινκλέρ), Νασρί (46' Σίλβα), Τζέκο (60' Μίλνερ), Γιόβετιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ