powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ρεάλ «μεγατόνων»!


Εύκολο ήταν το έργο του Κριστιάνο Ρονάλντο και της παρέας του, οι οποίοι επικράτησαν με 2-0 επί της, πληγωμένης λόγο Ράκιτιτς και Εμπιά, Σεβίλλης.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το Super Cup Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία με 2 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να πάρει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της.

Το 1-0 έγινε, μετά από μια εκπληκτική σέντρα του Γκάρεθ Μπέιλ, στο 30', και με την προβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την μικρή περιοχή. Το 2-0 σημείωσε πάλι ο ίδιος πριν ακόμα καλά καλά αρχίσει το δεύτερο μέρος. Μόλις στο 49ο λεπτό, λοιπόν, μετά από ασίστ του Καρίμ Μπενζεμά, ο Πορτογάλος διπλασίασε τα τέρματα των «Μερένχες» και της χάρισε το τρόπαιο με ένα εκπληκτικό σουτ.


ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο (84' Μαρσέλο), Κρόος, Μόντριτς (86' Ιγιαραμέντι), Χάμες Ροντρίγκες (72' Ίσκο), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε (84' Ντιόγκο Φιγκέιρας), Παρέχα, Φάσιο, Φερνάντο Ναβάρο, Κριχόβιακ, Ντανιέλ Καρίσο, Ντένις Σουάρεθ (79' ΧΑ Ρέγες), Αλέις Βιδάλ (66' Ιάγο Άσπας), Βιτόλο, Μπάκα.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ