powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τέλος ο Παράσχος, έρχεται ο Σα Πίντο!


Παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος. Ο αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Σα Πίντο.

Με επίσημη ανακοίνωση, ο Ατρόμητος έκανε γνωστή την απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου από τον πάγκο του Ατρόμητου. Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τους Περιστεριώτες, αφού αποκλείστηκαν άδοξα από το Europa League και ξεκίνησαν τη νέα σεζόν με άσχημα αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις. Παράλληλα, ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός φέρεται να είχε κακές σχέσεις με ορισμένους παίκτες του. Όλα αυτά έφεραν τον Γιώργο Παράσχο σε δύσκολη θέση και πλέον αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο μετά από 1,5 χρόνο.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή στον Ατρόμητο αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο Γιώργος Κορακάκης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο προπονητής της Κ20 του συλλόγου θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο.

Αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου αναμένεται να είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο, αφού οι υπεύθυνοι της ομάδας του Περιστερίου ήρθαν σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Σα Πίντο πέρασε πέρυσι από τον πάγκο του Ο.Φ.Η και τώρα θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ατρόμητου. Μάλιστα, ο 42χρονος τεχνικός θα βρεθεί σήμερα στα Ψαχνά, όπου ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον τοπικό Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος και θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ