powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Έφεση για την αθώωση της ΑΕΚ!


Δέκα ημέρες μετά την απαλλαγή της σε πρώτο βαθμό και έναν ολόκληρο μήνα μετά το ματς, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠO, θυμήθηκε ότι η ΑΕΚ θα έπρεπε να τιμωρηθεί και άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.


Η εισβολή των φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του φιλικού αγώνα με τη Ρόμα στις 23 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, προκάλεσε την κλήση της ΑΕΚ σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Η Ένωση δικάστηκε και στις 12 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε πως απαλλάσσεται, καθώς κρίθηκε (ορθώς) πως το ματς είχε τελειώσει κανονικά και η εισβολή ήταν ειρηνική για να πάρουν οι οπαδοί της φανέλες.

Τώρα, ένα μήνα μετά το παιχνίδι εκείνο και δέκα μέρες μετά την απαλλαγή της, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, έκρινε πως η πρωτόδικη απόφαση είναι λανθασμένη και πως η ΑΕΚ πρέπει να τιμωρηθεί.

Έτσι, άσκησε έφεση σε βάρος της απαλλακτικής απόφασης που έλαβε η πειθαρχική επιτροπή και συνεπώς η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κληθεί τις προσεχείς ημέρες σε απολογία από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου να δικαστεί εκ νέου και αν η πρωτόδικη απόφαση τελικά ανατραπεί, στην Ένωση θα επιβληθεί πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ