powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ρομπέρτο: "Δεν βλέπω το ματς σαν ρεβάνς"


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του πρώην τερματοφύλακα της Ατλέτικο και νυν του Ολυμπιακού, ο οποίος κλήθηκε να εκπροσωπήσει του συμπαίκτες του στην συνέντευξη τύπου.

Ο Ρομπέρτο δήλωσε: «Είμαστε μία ομάδα πιστή στο στιλ παιχνιδιού της, το ίδιο και αντίπαλος. Ο καθένας με τις δυνάμεις του θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον καλύτερό του εαυτό. Και όποιος το κάνει αυτό θα πάρει τη νίκη. Πέρσι ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα και για μένα. Μακάρι φέτος να κάνουμε τα ίδια ή και να να τα ξεπεράσουμε. Είναι τιμή μου που φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού».

Για το αν βλέπει το ματς σαν ρεβάνς επειδή δεν τον κράτησε η Ατλέτικο: «Ρεβάνς για μένα δεν είναι ο αυριανός αγώνας. Το βλέπω σαν παίκτης του Ολυμπιακού, θα κάνω τα πάντα για να ευχαριστήσω την ομάδα και τους οπαδούς μας. Το βλέπω το ματς μόνο σαν τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Η Ατλέτικο είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά την νοοτροπία της».

Για την Ατλέτικο: «Αφού κατάφερε να φτάσει τον τελικό της διοργάνωσης μπορεί να καθορίζει μόνη της τον εαυτό της. Έχει ψυχολογική και σωματική δύναμη. Την έχω ζήσει αυτή την ομάδα γιατί έχω περάσει χρόνια εκεί. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλες μας τις γνώσεις για αυτή την ομάδα για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη: «Είναι εφικτό να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν έχουμε κανένα φόβο, ξέρουμε πολύ καλά σε ποια διοργάνωση παίζουμε. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια των ομίλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ