powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Κατώτερος των προσδοκιών ο Ολυμπιακός


Οι προσδοκίες για ένα θετικό αποτέλεσμα στο χθεσινό ταξίδι του Ολυμπιακού πήγαν περίπατο αφού ο ακίνδυνος Ολυμπιακός δέχθηκε δύο φθηνά γκολ και άφησε το πλεονέκτημα στα χέρια της Ντνίπρο.


Σίγουρα δεν ήταν ένα παιχνίδι που σε κρατάει καθηλωμένο αλλά ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για να δείξει ο Ολυμπιακός πως αξίζει να βρίσκεται στην Ευρώπη. Στο πρώτο μισάωρο οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή και έπαιζαν καλύτερα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με τον Ολυμπιακό να μένει μόνο στις υποψίες ευκαιριών η Ντνίπρο είπε να ανεβάσει λίγο την απόδοση της και το έκανε επιτυχημένα μετά από 30 λεπτά αγώνα. Δίκαια, λοιπόν, έληξε 0-0 το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δεν ήταν όσο συγκεντρωμένος χρειαζόταν για να πάρει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα από τους Ουκρανούς και τους άφησε να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες. Ένα σουτ του Κανκάβα στο 50' μετά από κόντρα κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και η Ντνίπρο ανέβηκε ψυχολογικά. Έτσι κατάφερε μετά από άλλες δύο κόντρες σε παίκτες του Ολυμπιακού να κάνει το 2-0 και να πάρει μεγάλο πλεονέκτημα εν' όψη της ρεβάνς στο Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για δύο φάσεις στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου. Στην μια ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα η μπάλα βρήκε στο πόδι και στη συνέχεια στο χέρι του Εγκίντιο με τον διαιτητή να δίνει κόρνερ και όχι πέναλτι και παράλληλα κίτρινη στον Μανιάτη, ο οποίος χάνει τον επαναληπτικό. Στην εξέλιξή της οι Πειραιώτες είδαν τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ τους ακυρώθηκε, για επιθετικό φάουλ του Μήτρογλου στον Φέντορτσουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ