powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των 16 του Europa League!



Σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά!

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της βραδιάς Φιορεντίνα και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Αρτέμιο Φράνκι. Οι «Βιόλα» μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 17' με τον Ίλισιτς, με τη Ρόμα να είναι καλύτερη στο δεύτερο μέρος να χάνει πέναλτι με τον Λιάιτς και τελικά να ισοφαρίζει στο 77' με τον Κεϊτά.  

Ο ιταλικός «εμφύλιος» δεν είχε νικητή, όμως ο ισπανικός είχε, με τη Σεβίλλη να νικά με 1-3 τη Βιγιαρεάλ μέσα στο Μαδριγάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά ήταν και αναποτελεσματικό, ενώ αντίθετα οι Ανδαλουσιάνοι ήταν αποτελεσματικοί. Το 0-1 έγινε από το Βιτόλο στο 1ο λεπτό, με τον Εμπιά στο 26' να κάνει το 0-2 (το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί ο Εμπιά ήταν οφ σάιντ), ο Βιέτο μείωσε σε 1-2 στο 48', όμως ο Γκαμειρό έκανε το 1-3 στο 50' και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στη Σεβίλλη.

Η Βόλφσμπουργκ νίκησε με 3-1 την Ίντερ. Οι «Νερατζούρι» προηγήθηκαν με τον Παλάσιο, όμως οι Νάλντο και Ντε Μπρούιν έδωσαν τη νίκη στους «Λύκους» (το πρώτο γκολ ο Νάλντο τα άλλα 2 ο Ντε Μπρούιν). Στη Νάπολι παρότι ο Κουράνι έβαλε μπροστά τη Δυναμό Μόσχας είχαμε στη συνέχεια 3 γκολ από τον Ιγκουαίν και μία μεγάλη νίκη για τους Ναπολιτάνους.

Στο Λίβερπουλ η Έβερτον νίκησε με 2-1 τη Δυναμό Κιέβου, με τους Νέισμιθ και Λουκάκου ( με πέναλτι ο Λουκάκου) να ανατρέπουν το γκολ του Ρεμπρόφ. Στο Μπριζ-Μπεσίκτας είχαμε μία ακόμη ανατροπή με τους Τούρκους να προηγούνται, αλλά με τους Βέλγους να νικούν τελικά με 2-1.

Η Ντνίπρο νίκησε στο Κίεβο με γκολ του Ζοζούλια 1-0 τον Άγιαξ, ενώ η Ζενίτ με γκολ των Βίτσελ και Κρισίτο νίκησε 2-0 τη Τορίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ