powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Με στυλ στην κορυφή η Μπαρτσελόνα!


Με ρεσιτάλ του Λουίς Σουάρες και με χατ-τρικ του Μέσι, η Μπαρτσελόνα με το 6-1, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα της Ρεάλ για να ανέβει και πάλι στην κορυφή μετά από 3 μήνες.

Η Μπαρτσελόνα από πολύ νωρίς έβαλε τις βάσεις, απέναντι σε μια πολύ ανοιχτή άμυνα, για να σκαρφαλώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τον Σουάρες να είναι ο κινητήριος μοχλός των Καταλανών. 

Ο Ουρουγουανός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Το ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες στο 1-0, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειχνε την όρεξη να βγει μπροστά, με την Μπαρτσελόνα να είναι η μόνη που δημιουργεί κάποιες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι «Μπλαουγκράνα» ήταν δαιμονισμένοι και πέτυχαν 5 γκολ. Αρχικά ο Πικέ στο 49' έκανε το 2-0 και στην συνέχεια ο Μέσι με πέναλτι το 3-0 στο 56'. Το 4-0 και το 5-0 ήρθαν πάλι από τον Μέσι στο 63' και στο 68' αντίστοιχα. Η Βαγιεκάνο έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 55' με τους Καταλανούς να βρίσκουν πολύ χώρο.

Στο 80' ήρθε η αποβολή του Άλβες, ο οποίος έκανε το πέναλτι στην προσπάθεια του να σταματήσει τον αντίπαλο να σκοράρει, αν και υπάρχουν αμφιβολίες καθώς ο Άλβες φαίνεται να βρίσκει μπάλα. Ο Μπουένο στο 81' έκανε το 5-1 και το τελικό 6-1 έγραψε ο Σουάρες στο 90+1'.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ