powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Στον τελικό κυπέλλου και η Μπιλμπάο


Με συνολικό σκορ 1-3 η Μπιλμπάο κατάφερε να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας της Εσπανιόλ και να φτάσει για άλλη μια φορά στον τελικό του Copa del Rey, εκεί όπου θα βρει την Μπαρτσελόνα.


Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει εύκολα την Αθλέτικ Μπιλμπάο από ένα παιχνίδι κυπέλλου, καθώς είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα στον θεσμό (23 τρόπαια), μετά από την Μπαρτσελόνα (26 τρόπαια), και μια θέση πάνω από την Ρεάλ (19 τρόπαια).

Η Μπιλμπάο μπορεί να μην κάνει καλή χρονιά, αλλά είναι σίγουρο πως έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι Βάσκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έκοψαν τα φτερά των παικτών της Εσπανιόλ που είχαν το πάνω χέρι από τον πρώτο αγώνα. 

Το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Αντούριθ στο 13ο λεπτό και το τελειωτικό χτύπημα το έδωσε ο Ετχεϊτά στο 42ο λεπτό μετά από την ασίστ του Ιραόλα. Βέβαια οι βάσκοι καρδιοχτύπησαν στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους που είδαν την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι τους, αλλά το παιχνίδι στην συνέχεια κύλισε χωρίς περαιτέρω δράματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ