powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Εύκολα Βαλένθια, Ατλέτικο και Βαγιεκάνο!


Εύκολο απόγευμα είχε η Ατλέτικο, η οποία επικράτησε με 2-0 της Χετάφε. Το ίδιο εύκολα ήταν τα πράγματα και για την Βαλένθια εχθές που πέτυχε μια άνετη νίκη με 0-4 αλλά και για την Βαγιεκάνο που κέρδισε με 1-0 την Μάλαγα στο Βαγιέκας.


Σημαντική νίκη πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Χετάφε και περιμένει το αποτέλεσμα από το κλάσικο για να δει αν θα μειωθεί η διαφορά της από την κορυφή. Ο Τόρες στο 3' και ο Τιάγκο στο 43' ήταν οι 2 σκόρερ της αναμέτρησης για τους Μαδριλένους.

Η Βαλένθια επικράτησε πολύ εύκολα της Έλτσε σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση. Η Βαλένθια πήρε κεφάλι στο σκορ στο 44' με Γκόμεζ. Το 0-2 για τις νυχτερίδες έκανε ο Αλκάθερ στο 57', ενώ το αυτογκόλ του Ρόκο ήταν αυτό που ανέβασε την διαφορά στα 3 γκολ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Οταμέντι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η Βαγιεκάνο πήρε άλλους 3 βαθμούς με αντίπαλο αυτή την φορά την Μάλαγα. Το γκολ πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Κακουτά στο 27ο λεπτό και το παιχνίδι έληξε έτσι με το μόνο σημείο που πρέπει να σημειώσουμε να είναι η αποβολή του Ανχελέρι στο 74', που άφησε την Μάλαγα με παίκτη λιγότερο και δυσκόλεψε τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ