powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

''Θα μείνετε έκπληκτοι με τον Ίμπρα!''

Θόλωσε τα νερά σχετικά με τον μέλλον του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ο μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Ζοζέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλοι περιμένουν να ξεκινήσει και η μεταγραφική της ενίσχυση. Ένα από τα πρώτα ονόματα παικτών που φημολογείται ότι θα φέρει ο Πορτογάλος στην Αγγλία, είναι αυτό του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Αν και όλοι εμφανίζονται σίγουροι για αυτή τη μεταγραφή, ο μάνατζερ του Σουηδού σούπερσταρ Μίνο Ραϊόλα φρόντισε να περιπλέξει την υπόθεση με νέες δηλώσεις του σε σουηδική εφημερίδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού μάνατζερ.

"Είναι αβέβαιο το μέλλον του Ίμπρα και δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν όλοι να γράφουν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο τέλος θα δείτε ότι θα μείνετε όλοι έκπληκτοι. Έχουμε δεχτεί αρκετές προτάσεις από την Premier League και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Δεν υπάρχει βιασύνη, θέλουμε να αξιολογήσουμε τις προτάσεις. Δεν θα αποκαλύψουμε το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πριν την έναρξη του Euro 2016, δεν υπάρχει βιασύνη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ποιότητα του πρότζεκτ που μας έχει παρουσιάσει η κάθε ομάδα. Όλοι μιλούν για την Γιουνάιτεντ και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν θέλω να μιλάω πολύ σε δημοσιογράφους. Το μόνο για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι δεν θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι βασιλιάς και ο σύλλογος που θα τον αποκτήσει δεν χρειάζεται να πληρώσει ποσό μεταγραφής αφού μένει ελεύθερος. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιμπραχίμοβιτς, που μόλις ολοκλήρωσε μία σεζόν με ρεκόρ στην Παρί, μπορεί να κερδίσει έξτρα χρήματα στο συμβόλαιό του. Είναι σε καλή διαπραγματευτική θέση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ