powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Βενεζουέλα και Μεξικό κυριάρχησαν στον 3ο όμιλο! (Vid)




Με σκορ 1-0 κατάφερε να κερδίσει την Τζαμάικα η Βενεζουέλα, ενώ το Μεξικό διέλυσε την Ουρουγουάη σκοράροντας 3 γκολ με τους Ουρουγουανούς να βάζουν μόνο 1 τέρμα.

Μπορεί η Τζαμάικα να μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και να είχε δοκάρι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά η Βενεζουέλα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ και όπως φάνηκε αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 15ο λεπτό με τον Ζόζεφ Μαρτίνες.

Στο 23' τα πράγματα κρίθηκαν σχεδόν οριστικά για την Τζαμάικα, η οποία έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά από την αποβολή του Όστιν και αναγκάστηκε να κλειστεί για να αποτρέψει τον διασυρμό, πράγμα που τελικά κατάφερε.

Τζαμάικα: Μπλέικ, Μπινς (88’ Γουότσον), Μαριάπα, Τέιλορ, Κέμαρ (40’ Λόρενς), ΜακΛίρι, Μάικλ (77’ Χέκτορ), Όστιν, ΜακΆναφ, Μπαρνς, Ντόναλντσον.

Βενεζουέλα: Ερνάντες, Ροζάλες, Άνχελ, Βισκαρόντο, Φέλτσερ, Ρινκόν, Φιγκέρα, Σέγιας (86’ Οτέρο), Μαρτίνες (77’ Ανταλμπέρτο), Ροντόν, Γκέρα (91’ Γκονζάλες).



Μεξικό - Ουρουγουάη 3-1

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε την διοργάνωση η Ουρουγουάη, η οποία δεν είχε στην διάθεση της τον Σουάρες. Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Περέιρα.

Η Ουρουγουάη μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με την αποβολή του Γουαρδάδο και το γκολ του Γκοντίν στην συνέχεια της φάσης στο 72', αλλά το κακό δεν άργησε να γίνει, καθώς ο Ράφα Μάρκεζ με δυνατό σουτ στο 86' έβαλε και πάλι μπροστά τους Μεξικανούς.

Το κερασάκι στην τούρτα για το Μεξικό έβαλε στις καθυστερήσεις ο Ερέρα σε κόντρα επίθεση της ομάδας του, η οποία όπως αναφέραμε έπαιζε και με παίκτη λιγότερο τα τελευταία 20 λεπτά.

Μεξικό: Ταλαβέρα, Αραούγιο, Ρέγες, Λαγιούν, Μάρκες, Γουαρδάδο, Ερέρα, Κορόνα (61’ Ντουένιας), Ακίνο (55’ Λοσάνο), Ερνάντες (83’ Χιμένες). 

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Α. Περέιρα, Γοδίν, Χιμένες, Μ. Περέιρα, Λοδέιρο (46’ Γκονζάλες), Αρέβαλο (84’ Ραμίρες), Βεσίνο, Σάντσες, Καβάνι, Ρολάν (60’ Ερνάντες).





1η αγωνιστική:

Tζαμάικα-Βενεζουέλα 0-1
Μεξικό-Ουρουγουάη 3-1

Επόμενα παιχνίδια:

Ουρουγουάη-Βενεζουέλα (10/6)
Μεξικό-Τζαμάικα (10/6)

Μεξικό-Βενεζουέλα (14/6)
Ουρουγουάη-Τζαμάικα (14/6)

Βαθμολογία 3ου ομίλου:

1. Μεξικό: 3 βαθμοί (3-1) αγώνες 1 

2. Βενεζουέλα: 3 βαθμοί (1-0) αγώνες 1 

3. Τζαμάικα: 0 βαθμοί (0-1) αγώνες 1

4. Ουρουγουάη: 0 βαθμοί (1-3) αγώνες 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ