powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Επιθετικός μονόλογος και λύτρωση στο 90' για Γαλλία! (Vid)


Η Γαλλία έπαιζε μονότερμα σε όλο το παιχνίδι της Αλβανία, αλλά δεν μπορούσε να παραβιάσει την εστία των τελευταίων μέχρι να δώσει την λύση ο Γκριεζμάν.

Οι Γάλλοι για ακόμα μια φορά δεν κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς κι ας παίζανε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο τους. Ο επιθετικό μονόλογος της Γαλλίας ήταν γεγονός αλλά οι τελικές δεν έβρισκαν εστία. Τα στατιστικά του αγώνα άλλωστε μιλούν από μόνα τους.

Στο αγώνα με την Ρουμανία η Γαλλία χρειάστηκε 89' λεπτά για να σκοράρει το γκολ της νίκης, ενώ σε αυτό το παιχνίδι 90', με τον Γκριεζμάν να ντύνεται Παγιέ και να σώζει την ομάδα από το «στραβοπάτημα».

Το σκορ άνοιξε στο 90' ο Γκριεζμάν με κεφαλιά μετά από εξαιρετική σέντρα του Ραμί, ναι καλά διαβάσατε, του κεντρικού αμυντικού της Γαλλίας. Ο Παγιέ όμως δεν ήθελε να λείπει από το πάρτι και σκόραρε το δεύτερο του γκολ στην διοργάνωση με μια τρομερή προσποίηση που άδειασε 2 αντιπάλους και με πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία.

Η συγκεκριμένη νίκη έδωσε και την πρόκριση στην Γαλλία και έστειλε «σπίτι» την Αλβανία, η οποία και μαθηματικά πλέον βρίσκεται εκτός διοργάνωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ