powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Aνατροπή και πρόκριση για Γαλλία με σπουδαίο Γκριεζμάν!


Η Γαλλία νίκησε με 2-1 την Ιρλανδία και προκρίθηκε στα προημιτελικα της διοργάνωσης!

Οι Γάλλοι αιφνιδιάστηκαν από την Ιρλανδία που μπήκε δυνατά στο ματς και κέρδισε πέναλτι μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σέιν Λονγκ, στο οποίο ευστόχησε ο Μπρέιντι. Στη συνέχεια οι Ιρλανδοί είχαν τον έλεγχο του ματς, επέβαλλαν ένα πιο αργό τέμπο έκλεισαν καλά τους χώρους και δεν απειλήθηκαν πολύ από τη Γαλλία.

Στο δεύτερο μέρος είδαμε ένα άλλο ματς, η Γαλλία ήταν καταπληκτική, έκλεισε την Ιρλανδία στα καρέ της και δημιούργησε πολλές μεγάλες φάσεις. Ο Γκριεζμάν έκανε το 1-1 στο 58' με κεφαλιά, ενώ ο ίδιος έκανε το 2-1 στο 61'.

Στη συνέχεια στο 67' οι Ιρλανδοί έμειναν με 10 παίκτες λόγω της σωστής αποβολής του Ντάφι. Τα πράγματα δυσκόλεψαν πιο πολύ για το Έιρε, η Γαλλία είχε δοκάρι και έχασε και 4-5 ακόμα καλές φάσεις με τους Ζινιάκ και Γκριεζμάν. Οι Ιρλανδοί ανέβηκαν λίγο μετά το 80'΄, προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις, ο Γουόλτερς έκανε ένα καλό σουτ , όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ετσι η Γαλλία πανηγύρισε μια δίκαιη πρόκριση με τελικό σκορ το 2-1.

Οι πετεινοί θα αντιμετωπίσουν στους 8 το νικητή του αγώνα Αγγλία-Ισλανδία. Σε αυτό το ματς δεν θα έχουν όμως τους Αντίλ Ραμί και Καντέ, καθώς συμπλήρωσαν κάρτες και θα είναι τιμωρημένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ