powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Τα μεταγραφικά νέα των μεγάλων!


Συνεχίζεται η προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης των 4 μεγάλων της Super League εν όψει της νέας σεζόν.
Η ανάγκη για μεταγραφές υπάρχει σε όλες τις ομάδες και οι 4 μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ολυμπιακός:
Μετά την πώληση του Ρομπέρτο, οι ερυθρόλευκοι προτιμούν τον Καπίνο ως πρώτη επιλογή. Έτσι, αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση του Σωκράτη Διούδη από την Μπρίζ ως δεύτερο και όχι να αποκτήσουν κάποιον ξένο γκολκίπερ. Στην υπόθεση μεσοεπιθετικού, ο Τόνι Βιλένα της Φέγενορντ παραμένει πρώτη επιλογή, με τον Ολλανδό να ζητά λίγο ακόμη χρόνο μέχρι να αποφασίσει οριστικά.

ΠΑΟΚ:
Στον δικέφαλο του βορρά προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Πρώτη επιλογή είναι ο Φερνάντο Βαρέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου, αλλά οι απαιτήσεις των Ρουμάνων για την ώρα κρίνονται υπερβολικές, ενώ εξετάζονται και άλλες επιλογές. Όσον αφορά τον Ματέους, ο 33χρονος Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει και αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Παναθηναϊκός:
Στον Παναθηναϊκό, ο Κολομβιανός εξτρέμ Ιμπάρμπο θα έρθει ως δανεικός για 1 χρόνο, όπως επίσης και ο Γκανέζος χαφ Γουακάσο που έμεινε ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν. Και οι δύο αναμένονται στην Αθήνα μέσα στην εβδομάδα. Επιπλέον, πιθανή φαίνεται η απόκτηση του Κονέ ενώ αναζητείται και στόπερ καθώς αποχωρούν Σάντσεθ και Ταυλαρίδης. Σύντομα θα κλείσει και ο Κυβρακίδης από τον Ατρόμητο.

ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ παίζει σε πολλά διαφορετικά ταμπλό, αλλά για την ώρα δε φαίνεται να υπάρχουν προχωρημένες επαφές με συγκεκριμένους παίκτες. Υπήρξαν συζητήσεις με τον Χουάν Κάλα για πιθανή επιστροφή του στην Ένωση. Παράλληλα, οι Κατσάρ και Λαΐφης είναι δύο πιθανοί στόχοι για την μεσαία γραμμή. Όσον αφορά την επίθεση, ενδιαφέρει ο Βόσνιος Μίλαν Τζούριτς της Τσεζένα. Με την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια από την Κύπρο θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ