powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Στο Βέλγιο ο Μανιάς!


Στην Βελγική Βέστερλο θα συνεχίσει ο Μιχάλης Μανιάς.
Ο 26χρονος επιθετικός που έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Πας Γιάννενα ήταν ένα από τα καυτά ονόματα στο Ελληνικό μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού καθώς πολλές ομάδες της Super League είχαν δηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο πρώην σέντερ φορ του Άρη την χρονιά που πέρασε πέτυχε με την φανέλα των Ιωαννίνων 10 τέρματα αγωνιζόμενος σε 30 ματς στα οποία μοίρασε και 3 ασίστ. Η ομάδα της Ηπείρου προσπάθησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του όμως ο παίκτης δεν πείστηκε από το πλάνο και την προοπτική του να παραμείνει στον Πας.Τα σενάρια για μεταγραφή του σε άλλη Ελληνική ομάδα ήταν πολλά όμως όλα τους διαψεύστηκαν σήμερα το πρωί αφού ανακοινώθηκε από την Βέστερλο,ομάδα της πρώτης κατηγορίας του Βελγίου.

Είναι ένα μεγάλο βήμα στην  καριέρα του Έλληνα φορ και ελπίζει μέσα από καλές σεζόν στην νέα του ομάδα να συνεχίσει και ακόμα πιο ψηλά.Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι για τα επόμενα δύο χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα είναι αρκετά πιο υψηλές σε σχέση με αυτές στις προηγούμενες ομάδες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ