powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Με τρεις ισοπαλίες η Πορτογαλία, πάνω στο νήμα οι Ισλανδοί! (Vid)


Στην επόμενη φάση έστω και με τρεις ισοπαλίες κατάφερε να φτάσει η Πορτογαλία με τον Ρονάλντο να απαντά στους επικριτές του. Η Ισλανδία έκανε την υπέρβαση και με την νίκη απέναντι στην Αυστρία πέρασε δεύτερη στον όμιλο.


Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του EURO ήταν το Πορτογαλία - Ουγγαρία, με τους Ούγκρους να προηγούνται τρεις φορές και οι Πορτογάλοι να απαντούν συνεχώς. Η Ουγγαρία άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Γκέρα και η Πορτογαλία απάντησε με γκολ του Νάνι και ασίστ του Ρονάλνο στο 42'.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47' ο Τζούτζακ έκανε το 2-1 και 3 λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο με ένα εκπληκτικό τακουνάκι έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Ο Τζούτζακ στο 55' έβαλε και πάλι μπροστά την Πορτογαλία αλλά ο Κριστιάνο είχε άλλη γνώμη και στο 62' έγραψε το τελικό 3-3.


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ισλανδία κατάφερε να κερδίσει την Αυστρία και να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ως δεύτερη. Το σκορ άνοιξε ο Μποέντβαρσον στο 18', με τον Ντράγκοβιτς να χάνει πέναλτι στο 37' και να μην μπορεί να ισοφαρίσει. Ο Σόεπφ το έκανε στο δεύτερο ημίχρονο για τους Αυστριακούς (στο 60'), αλλά ο Τραουστάσον στις καθυστερήσεις του αγώνα έγραψε το τελικό Ισλανδία - Αυστρία 2-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ