powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Με το δεξί η Κολομβία! (Video)


Μεγάλη νίκη στην έναρξη της διοργάνωσης πέτυχε η Κολομβία απέναντι στην διοργανώτρια χώρα ΗΠΑ με 0-2, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να σκοράρει πολλά περισσότερα τέρματα.
Σαφώς ανώτερη από τις ΗΠΑ εμφανίστηκε η Κολομβία στον εναρκτήριο αγώνα του Copa America και πλέον προηγείται στον όμιλο με 3 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 8ο λεπτό ο Ζαπάτα με σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρμπόνα. 

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν μεγάλες φάσεις, ενώ στο 42ο λεπτό ήρθε το 2-0 για την ομάδα του Πέκερμαν, μετά από ανόητο πέναλτι του ΝτιΆντρε Γέντλιν που έκανε χέρι στην περιοχή, με τον Χάμες Ροντρίγκεζ να αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κολομβία έδειχνε να περιμένει τις ΗΠΑ και να βγαίνει σε αντεπιθέσεις με τα πολύ γρήγορα όπλα που διαθέτει, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Πιο κλασική ευκαιρία για τους Κολομβιανούς ήταν τον δοκάρι του Μπάκα σε τετ α τετ με τον Γκουζάν. 

Οι Αμερικανοί το μόνο του κατάφεραν ήταν ένα σουτ του Ντέμσεϊ που κατέληξε επάνω σε αντίπαλο και η μπάλα έφυγε κόρνερ χωρίς να ανησυχήσει τον Οσπίνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάμες έφυγε τραυματίας μετά από άτσαλο πέσιμο επάνω στον αριστερό του ώμο.


Η Βαθμολογία πλέον έχει ως εξής:

Κολομβία: 3 Βαθμοί (2-0) 1 αγώνες

Παραγουάη: 0 Βαθμοί (0-0) 0 αγώνες

Κόστα Ρίκα: 0 Βαθμοί (0-0) 0 αγώνες

ΗΠΑ: 0 Βαθμοί (0-2) 1 αγώνες


1η αγωνιστική:

ΗΠΑ – Κολομβία 0-2
Κόστα Ρίκα – Παραγουάη (4/6)

Επόμενη αγωνιστική:

ΗΠΑ – Κόστα Ρίκα (7/6)
Κολομβία – Παραγουάη (7/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ