powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Πάλι ισοπαλία, πάλι πρόκριση η Πορτογαλία!


Η Πορτογαλία νίκησε με 5-3 στα πέναλτι την Πολωνία και πέρασε στα ημιτελικά του Euro 2016!


Για μια ακόμη φορά η Πορτογαλία ήταν ψύχραιμη και τυχερή στα κρίσιμα σημεία και έφτασε στους 4, παρότι το ποδόσφαιρο της απέναντι σε βατούς αντιπάλους δεν έχει πείσει.

Στο ματς μπήκε πιο δυνατά η Πολωνία και άνοιξε το σκορ με το Λεβαντόφσκι μόλις στο 2, η Πορτογαλία αναγκάστηκε να αφήσει το αργό αμυντικό της παιχνίδι, και προσπάθησε να δημιουργήσει, κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα , δεν απείλησε πολύ, αλλά ισοφάρισε μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και σουτ του Ρενάτο Σάντσεζ που κόντραρε και στο Κρικόβιακ και νίκησε το Φαμπιάνσκι στο 33'.

Στο δεύτερο μέρος το ματς είχε πιο αργό τέμπο, με τη Πολωνία να έχει τη κατοχή, αλλά να μην απειλεί πολύ. Το ίδιο λίγο απειλητικοί ήταν και οι Πορτογάλοι, έτσι το ματς πήγε στη παράταση.
Οι ομάδες φάνηκαν κουρασμένες στην έξτρα περίοδο, με λίγα μακρινά σουτ μόνο απείλησαν, και έτσι οδηγηθήκαμε στα πέναλτι. 

Εκεί ευστόχησαν όλοι οι παίκτες των 2 ομάδων, εκτός του Μπλατζικόφσκι που έχασε το 4ο πέναλτι το Πολωνών, και έδωσε ευκαιρία στο Κουαρέσμα να τελειώσει το παιχνίδι, κάτι που έκανε και έστειλε τη Πορτογαλία για δεύτερη σερί διοργάνωση στα ημιτελικά του Euro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ