powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Απολύθηκε ο Hyypia απο την Λεβερκούζεν!


H Bayer Leverkusen απέλυσε τον Σάμι Χίπια απο προπονητή μετά τα πολύ άσχημα αποτελέσματα τα οποία αφήνουν την ομάδα εκτός Champions League.

H Γερμανική ομάδα δήλωσε πως ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ «απαλλάσσεται των καθηκόντων του» άμεσα, μετά την ήττα απο το Αμβούργο που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

H Λεβερκούζεν κινδυνεύει να χάσει την τέταρτη θέση απο τις Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ αφού ήρθε ισόπαλη με την τελευταία της βαθμολογίας Μπράουνσβαικ η οποία είχε μόλις 1 νίκη στους τελευταίους 13 αγώνες της.

Απολύθηκε και ο βοηθός του Χίπια, Jan-Moritz Lichte ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς αναλαμβάνει ο Sascha Lewandowski.

«Μετά απο πολύ σκέψη και λόγο της κρίσης που περνάει η ομάδα αποφασίσαμε πως μια αλλαγή αυτή την στιγμή μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.» δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Michael Schade.

«Η απόφαση αυτή ήταν πολύ δύσκολη αφού έκανε εξαιρετική δουλειά τα τελευταία 2 χρόνια, όμως αυτά που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες μας αναγκάζουν να πάρουμε μέτρα για να σωθεί η χρονιά.»

Ο Χίπια τελείωσε την καριέρα του στην Λεβερκούζεν και ανέλαβε την ομάδα μαζί με τον Lewandowski πριν 2 χρόνια ενώ ανέλαβε μόνος του την ομάδα για την σεζόν 2013/14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ