powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Αγγλική Τριάδα (Έβερτον, Κάρντιφ, Σαουθάμπτον)

Ποντάρουμε σε Έβερτον, Κάρντιφ και Σαουθάμπτον για τα σημερινά ματς της Πρέμιερ Λιγκ.


Στο κυνήγι του τίτλου παραμένει η Έβερτον που βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, αν και είναι γνωστό ότι ο μόνος στόχος της είναι η Ευρώπη, θέλει να πάρει άλλη μια νίκη μέσα στην έδρα της απέναντι στην κάκιστη Νόριτς που βρίσκεται στην 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Πρόγνωση: Πολύ δυνατή η Έβερτον άρα θα πάμε στον άσο.

Η Κάρντιφ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ στο γήπεδο της. Και οι 2 ομάδες χρειάζονται νίκη και μόνο νίκη για να απομακρινθούν από την επικύνδινη ζώνη, με την ομάδα του Άλανταϊς να μην έχει και πολλές λύσεις καθώς δυσκολεύεται και στο σκοράρισμα αλλά και στην αμυντική της λειτουργία. Η Κάρντιφ δείχνει να μπορεί να κερδίσει γιατί άλλωστε στους τυφλούς υπερισχύει ο μονόφθαλμος.

Πρόγνωση: Και οι 2 από το κακό στο χειρώτερο αλλά η λογική και η έδρα λέει Κάρντιφ.

Η Σαουθάμπτον δείχνει να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση καθώς έπαιξε ωραία στα τελευταία τις παιχνίδια αλλά δεν μπορεί να την κρίνει κανείς για το αποτέλεσμα. Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Σαουθάμπτον έχουν δοθεί απέναντι σε μεγαθήρια όπως Τσέλσι, Έβερτον, Τότεναμ, Νιουκάστλ και Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη η Γουέστ Μπρομ φαίνεται να έχει να πάρει νίκη εκτός έδρας από τις 28/9/13 απέναντι στην κακή Γιουνάιτεντ.

Πρόγνωση: Η Σαουθάμπτον παίζει μπάλα και θα την επιλέξουμε για την τριάδα μας, άρα άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ